Hoppa till sidans innehåll

Träningsmöjligheter MTB och Spinning

03 FEB 2020 16:12
Måndagar, Onsdagar, Fredagar och Lördagar
  • Uppdaterad: 03 FEB 2020 16:12

Det finns flera tillfällen att träna för Karlskogacyklisterna. På måndagar tränar barn och ungdommar dels i Aggerudsskolans gymnastiksal mellan 18:30-19:30 för barn upp till ca 11 år. Där bedriv träning med fokus på rörelseglädje. 
I spinninglokalen bedrivs mer målinriktad träning för de äldre barnen, från ca 12 år. Träningen består av spinningpass och vid vissa tillfällen även med inslag av styka. Måndagens spinning mellan klockan 18:00-19:00 är i första hand till för klubbens barn och ungdommar. Finns plats kvar får även vuxna medlemmar delta. Barnen har dock alltid företräde.

På fredagar tränas det spinning i klubblokalen mellan 17:00-18:00. En perfekt start på helgen, där det i princip alltid garanteras mjölksyra. Passet körs om instruktör finns, så håll koll på uppdateringar i Facebookgruppen.

För att vara med på barnträningen samt all träning i spinninglokalen krävs medlemsskap i Karlskogacyklisterna.

På onsdagarna kör två MTB-grupper från Mandel. Den avancerade gruppen leds av personal från Mandels. Den enklare gruppen leds av representant från Karlskogacylisterna. På vår Facebooksida lägger Mandels ut varje vecka vart turerna beräknas gå. 

Lördagar klockan 10:00 är en stående tid för MTB-cykling. Vi träffas utanför Bowlinghallen vid Nobel. Turerna bestäms på plats av de som är där. Vi cyklar en hel del stig med transportsträckor på grusväg. Turerna passar de som cyklat ett tag, men vill testa lite tuffare terräng.

Önskas fler gruppcyklingstillfällen, så är det bara att skicka ut en fråga i Facebookgruppen. För närvarande har vi ingen orgaiserad landsvägsgrupp, men har förhoppning om att kunna starta upp det under 2020. 

Skribent: Helena Sahlqvist
E-post: Adressen Gömd

 

Sponsor under 2019

Postadress:
Karlskogacyklisterna - Cykel
Karlskogacyklisterna, Under utredning
69131 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: karlskogacyklisterna...

Se all info